Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/breshka-e-drithrave
"Breshka e drithrave," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Breshka e drithrave

EMRI LATINISHT

Aelia rostrata

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/breshka-e-drithrave
"Breshka e drithrave," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016