Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/breshka-e-detit-l%c3%abkurore
"Breshka e detit lëkurore," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Breshka e detit lëkurore

EMRI LATINISHT

Dermochelys coriacea

Emërtime të tjera

Fotografia
TortueLuth Leatherback. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:TortueLuth_Leatherback.jpg#/media/File:TortueLuth_Leatherback.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/breshka-e-detit-l%c3%abkurore
"Breshka e detit lëkurore," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016