Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/breshk%c3%abza-e-panxharit
"Breshkëza e panxharit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Breshkëza e panxharit

EMRI LATINISHT

Cassida nebulosa

Emërtime të tjera

Fotografia
Nebelschildkäfer (Cassida nebulosa) 4809 by Hedwig Storch – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Nebelschildk%C3%A4fer_(Cassida_nebulosa)_4809.JPG#/media/File:Nebelschildk%C3%A4fer_(Cassida_nebulosa)_4809.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/breshk%c3%abza-e-panxharit
"Breshkëza e panxharit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016