Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bresa
"Bresa," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bresa

EMRI LATINISHT
Cichorium intybus

Emërtime të tjera
kore, rëkore, parkadhile, radhiqe

Fotografia
C. intybus flor-3 by Philmarin – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:C._intybus_flor-3.JPG#/media/File:C._intybus_flor-3.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bresa
"Bresa," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016