Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bredhi-i-zi
"Bredhi i zi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bredhi i zi

EMRI LATINISHT
Picea abies

Emërtime të tjera
çetinë e zezë, bredh i zi, hormoq, hormoç

Fotografia
Picea abies. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Picea_abies.JPG#/media/File:Picea_abies.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bredhi-i-zi
"Bredhi i zi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016