Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bredhi-i-bardh%c3%ab
"Bredhi i bardhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bredhi i bardhë

EMRI LATINISHT
Abies alba

Emërtime të tjera
bredh, brec, breth, mbrek, brethëk, çam

Fotografia
Abies-alba jung-1530 by Mars 2002 – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Abies-alba_jung-1530.jpg#/media/File:Abies-alba_jung-1530.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bredhi-i-bardh%c3%ab
"Bredhi i bardhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016