Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bozhurja-mjek%c3%absore
"Bozhurja mjekësore," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bozhurja mjekësore

EMRI LATINISHT
Paeonia officinalis

Emërtime të tjera
buzhurja

Fotografia
Paeonia officinalis 001 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Paeonia_officinalis_001.JPG#/media/File:Paeonia_officinalis_001.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bozhurja-mjek%c3%absore
"Bozhurja mjekësore," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016