Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/borziloku
"Borziloku," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Borziloku

EMRI LATINISHT
Ocimum basilicum

Emërtime të tjera
borzilok, felsigjen dhe filsigjen, selfion, vasilikon

Fotografia
Thai basil with flowers by user:Risacher – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Thai_basil_with_flowers.jpg#/media/File:Thai_basil_with_flowers.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/borziloku
"Borziloku," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016