Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/boronica-e-qenit
"Boronica e qenit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Boronica e qenit

EMRI LATINISHT
Vaccinium uliginosum

Emërtime të tjera
lëgjethe

Fotografia
Vaccinium uliginosum plant 2 upernavik 2007-07-07 by I, Kim Hansen. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Vaccinium_uliginosum_plant_2_upernavik_2007-07-07.jpg#/media/File:Vaccinium_uliginosum_plant_2_upernavik_2007-07-07.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/boronica-e-qenit
"Boronica e qenit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016