Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/boronica
"Boronica," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Boronica

EMRI LATINISHT
Vaccinium myrtillus

Emërtime të tjera
qershizë toke, qershizë e egër, rrush mali, thrashegër, mërsinë

Fotografia
Myrtille Vaccinium myrtillus by Photo: Myrabella / Wikimedia Commons. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Myrtille_Vaccinium_myrtillus.jpg#/media/File:Myrtille_Vaccinium_myrtillus.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/boronica
"Boronica," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016