Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bolla-me-kat%c3%abr-vija
"Bolla me katër vija," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bolla me katër vija

EMRI LATINISHT

Elaphe quatuorlineata

Emërtime të tjera
bollëshordja, kastriqi, sovali

Fotografia
Elaphe quatuorlineata by Carlo Catoni – photo taken by Carlo Catoni. Licensed under CC BY-SA 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Elaphe_quatuorlineata.jpg#/media/File:Elaphe_quatuorlineata.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bolla-me-kat%c3%abr-vija
"Bolla me katër vija," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016