Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bolla-laramane
"Bolla laramane," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bolla laramane

EMRI LATINISHT

Elaphe situla

Emërtime të tjera
bolla leopard

Fotografia
By Atanas Grozdanov [CC BY 2.5 (http://creativecommons.org/licenses/by/2.5)], via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bolla-laramane
"Bolla laramane," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016