Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bolla-e-sht%c3%abpis%c3%ab
"Bolla e shtëpisë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bolla e shtëpisë

EMRI LATINISHT

Elaphe longissima

Emërtime të tjera
breva

Fotografia
Zamenis longissimus by FelixReimann – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Zamenis_longissimus.jpg#/media/File:Zamenis_longissimus.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bolla-e-sht%c3%abpis%c3%ab
"Bolla e shtëpisë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016