Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bolla-e-r%c3%abr%c3%abs
"Bolla e rërës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bolla e rërës

EMRI LATINISHT

Eryx jaculus

Emërtime të tjera

Fotografia
Eryx jaculus familaris by Viki at the German language Wikipedia. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Eryx_jaculus_familaris.jpg#/media/File:Eryx_jaculus_familaris.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bolla-e-r%c3%abr%c3%abs
"Bolla e rërës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016