Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/blini-me-yje
"Blini me yje," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Blini me yje

EMRI LATINISHT

Acipenser stellatus

Emërtime të tjera
blini turigjatë

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/blini-me-yje
"Blini me yje," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016