Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/blini-i-europ%c3%abs
"Blini i Europës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Blini i Europës

EMRI LATINISHT

Huso huso

Emërtime të tjera
blini i madh, blini turishkurtër

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/blini-i-europ%c3%abs
"Blini i Europës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016