Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/blini-i-drinit
"Blini i Drinit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Blini i Drinit

EMRI LATINISHT

Acipenser naccarii

Emërtime të tjera
blini i bardhë, blini i Adriatikut

Fotografia
Acipenser sp.1 – Aquarium Finisterrae by Drow_male – Own work. Licensed under GFDL via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Acipenser_sp.1_-_Aquarium_Finisterrae.JPG#/media/File:Acipenser_sp.1_-_Aquarium_Finisterrae.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/blini-i-drinit
"Blini i Drinit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016