Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/blini
"Blini," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Blini

EMRI LATINISHT

Acipenser sturio

Emërtime të tjera
blini i Europës Perëndimore

Fotografia
Stör Sturgeon by Aah-Yeah – Flickr: Stör Sturgeon. Licensed under CC BY 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:St%C3%B6r_Sturgeon.jpg#/media/File:St%C3%B6r_Sturgeon.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/blini
"Blini," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016