Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bleta
"Bleta," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bleta

EMRI LATINISHT

Apis mellifera

Emërtime të tjera
mjalca, mjaltëza, berceku (mashkulli), bërbani (mashkulli), bonja (femra), farja (matka), parëza

Fotografia
Carnica bee on Hylotelephium ‘Herbstfreude’ by Frank Mikley – Own work. Licensed under CC BY 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Carnica_bee_on_Hylotelephium_%27Herbstfreude%27.jpg#/media/File:Carnica_bee_on_Hylotelephium_%27Herbstfreude%27.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bleta
"Bleta," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016