Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bishtluani-i-zemr%c3%abs
"Bishtluani i zemrës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bishtluani i zemrës

EMRI LATINISHT
Leonorus cardiaca

Emërtime të tjera

Fotografia
By Hajotthu (Own work) [GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html) or CC BY 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by/3.0)], via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bishtluani-i-zemr%c3%abs
"Bishtluani i zemrës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016