Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bishtl%c3%abkund%c3%absi-i-verdh%c3%ab
"Bishtlëkundësi i verdhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bishtlëkundësi i verdhë

EMRI LATINISHT

Motacilla flava

Emërtime të tjera
bishtundësi i verdhë, bishtdylberja e verdhë, dylmerja e verdhë, trinka e verdhë, bishtgjatë e verdhë

Fotografia
Motacilla flava feldegg Kurdistan by Dûrzan cîrano – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Motacilla_flava_feldegg_Kurdistan.jpg#/media/File:Motacilla_flava_feldegg_Kurdistan.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bishtl%c3%abkund%c3%absi-i-verdh%c3%ab
"Bishtlëkundësi i verdhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016