Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bishtl%c3%abkund%c3%absi-i-malit
"Bishtlëkundësi i malit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bishtlëkundësi i malit

EMRI LATINISHT

Motacilla cinerea

Emërtime të tjera
bishtundësi i malit, bishtdylberja e malit, dylmerja e malit, delmerja e malit, bishtgjata e malit, trinka e malit, bishtatundësja e malit

Fotografia
GreyWagtail Kent by Phil Armitage – http://www.philarmitage.net/kent/kent21.html. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:GreyWagtail_Kent.jpg#/media/File:GreyWagtail_Kent.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bishtl%c3%abkund%c3%absi-i-malit
"Bishtlëkundësi i malit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016