Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bishtl%c3%abkund%c3%absi-i-bardh%c3%ab
"Bishtlëkundësi i bardhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bishtlëkundësi i bardhë

EMRI LATINISHT

Motacilla alba

Emërtime të tjera
bishtundësi i bardhë, bishtatunda, bishtdylberja e bardhë, dylmerja e bardhë, delmerja, zogu i dhenëve, bishtgjata e bardhë, çobanka, trinca, cingra, çiriçinga, tundbishtja, zogdhenësh

Fotografia
Motacilla alba alba cropped by Artur Mikołajewski – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Motacilla_alba_alba_cropped.JPG#/media/File:Motacilla_alba_alba_cropped.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bishtl%c3%abkund%c3%absi-i-bardh%c3%ab
"Bishtlëkundësi i bardhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016