Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bishtbardha-faqezez%c3%ab
"Bishtbardha faqezezë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bishtbardha faqezezë

EMRI LATINISHT

Oenanthe hispanica

Emërtime të tjera

Fotografia
45-090506-black-eared-wheatear-at-Ipsilou-Monastery- by Mark S Jobling – Own work. Licensed under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:45-090506-black-eared-wheatear-at-Ipsilou-Monastery-.jpg#/media/File:45-090506-black-eared-wheatear-at-Ipsilou-Monastery-.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bishtbardha-faqezez%c3%ab
"Bishtbardha faqezezë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016