Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bishtaja
"Bishtaja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bishtaja

EMRI LATINISHT
Phasealus vulgaris

Emërtime të tjera
grosh, fasule, mahuna, pasul, bathër

Fotografia
By Puusterke (Own work) [CC BY-SA 4.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0)], via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bishtaja
"Bishtaja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016