Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/biroja
"Biroja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Biroja

EMRI LATINISHT

Malpolon insignitus

Emërtime të tjera
bavroja, blauroja

Fotografia
Benny Trapp Malpolon insignitus by Benny Trapp – Own work. Licensed under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Benny_Trapp_Malpolon_insignitus.jpg#/media/File:Benny_Trapp_Malpolon_insignitus.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/biroja
"Biroja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016