Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bilbilthi-me-mustaqe
"Bilbilthi me mustaqe," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bilbilthi me mustaqe

EMRI LATINISHT

Acrocephalus melanopogon

Emërtime të tjera
çika e gjerdheve

Fotografia
Acrocephalus melanopogon ad03 CB by ChristopheBernier30 – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Acrocephalus_melanopogon_ad03_CB.jpg#/media/File:Acrocephalus_melanopogon_ad03_CB.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bilbilthi-me-mustaqe
"Bilbilthi me mustaqe," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016