Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bilbilthi-kok%c3%abzi
"Bilbilthi kokëzi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bilbilthi kokëzi

EMRI LATINISHT

Sylvia melanocephala

Emërtime të tjera

Fotografia
Sardinian Warbler Sylvia melanocephala by Andreas Trepte – Own work. Licensed under CC BY-SA 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Sardinian_Warbler_Sylvia_melanocephala.jpg#/media/File:Sardinian_Warbler_Sylvia_melanocephala.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bilbilthi-kok%c3%abzi
"Bilbilthi kokëzi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016