Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bilbilthi-kap%c3%abzi
"Bilbilthi kapëzi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bilbilthi kapëzi

EMRI LATINISHT

Sylvia atricapilla

Emërtime të tjera

Fotografia
Sylvia atricapilla – Burgenland 7 by spacebirdy(also known as geimfyglið (:> )=| made with Sternenlaus-spirit) – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Sylvia_atricapilla_-_Burgenland_7.jpg#/media/File:Sylvia_atricapilla_-_Burgenland_7.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bilbilthi-kap%c3%abzi
"Bilbilthi kapëzi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016