Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bilbilthi-k%c3%abng%c3%abtar
"Bilbilthi këngëtar," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bilbilthi këngëtar

EMRI LATINISHT

Sylvia hortensis

Emërtime të tjera

Fotografia
Sylvia hortensis Museum de Genève by Totodu74 – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Sylvia_hortensis_Museum_de_Gen%C3%A8ve.JPG#/media/File:Sylvia_hortensis_Museum_de_Gen%C3%A8ve.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bilbilthi-k%c3%abng%c3%abtar
"Bilbilthi këngëtar," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016