Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bilbilthi-i-p%c3%abrhimt%c3%ab
"Bilbilthi i përhimtë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bilbilthi i përhimtë

EMRI LATINISHT

Sylvia communis

Emërtime të tjera

Fotografia
Common Whitethroat by Andreas Trepte – Own work. Licensed under CC BY-SA 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Common_Whitethroat.jpg#/media/File:Common_Whitethroat.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bilbilthi-i-p%c3%abrhimt%c3%ab
"Bilbilthi i përhimtë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016