Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bilbilthi-gush%c3%abkuq
"Bilbilthi gushëkuq," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bilbilthi gushëkuq

EMRI LATINISHT

Sylvia cantillans

Emërtime të tjera

Fotografia
Sylvia cantillans by http://www.flickr.com/photos/micksway/with/10418026923/ – http://www.flickr.com/photos/micksway/5749882291/. Licensed under CC BY 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Sylvia_cantillans.jpg#/media/File:Sylvia_cantillans.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bilbilthi-gush%c3%abkuq
"Bilbilthi gushëkuq," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016