Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bilbilthi-fushor-i-kallamave
"Bilbilthi fushor i kallamave," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bilbilthi fushor i kallamave

EMRI LATINISHT

Acrocephalus arundinaceus

Emërtime të tjera
cika me mustaqe, cijka me mustaqe, çika me mustaqe

Fotografia
Acrocephalus arundinaceus adult NRM by User:Aelwyn – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Acrocephalus_arundinaceus_adult_NRM.jpg#/media/File:Acrocephalus_arundinaceus_adult_NRM.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bilbilthi-fushor-i-kallamave
"Bilbilthi fushor i kallamave," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016