Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bengu
"Bengu," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bengu

EMRI LATINISHT

Oriolus oriolus

Emërtime të tjera
fikca, ficka, fikësi, planosi, fuga (femra)

Fotografia
Oriolus oriolus Ayodar 1 by Paco Gómez from Castellón, Spain – Oropéndola macho.jpg. Licensed under CC BY-SA 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Oriolus_oriolus_Ayodar_1.jpg#/media/File:Oriolus_oriolus_Ayodar_1.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bengu
"Bengu," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016