Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/belushka
"Belushka," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Belushka

EMRI LATINISHT

Salmo ohridanus

Emërtime të tjera
belbica

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/belushka
"Belushka," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016