Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bellushi
"Bellushi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bellushi

EMRI LATINISHT
Vaccinium vitis-idaea

Emërtime të tjera
boronicë e kuqe

Fotografia
Vaccinium vitis-idaea 09 by Arnstein Rønning – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Vaccinium_vitis-idaea_09.JPG#/media/File:Vaccinium_vitis-idaea_09.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bellushi
"Bellushi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016