Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/barkuleci-i-ylbert%c3%ab
"Barkuleci i ylbertë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Barkuleci i ylbertë

EMRI LATINISHT

Poecilia reticulata

Emërtime të tjera
larëza këlyshlindëse, larëza tripikaloshe

Fotografia
Guppy 02. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Guppy_02.jpg#/media/File:Guppy_02.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/barkuleci-i-ylbert%c3%ab
"Barkuleci i ylbertë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016