Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/barkuleci-i-korfuzit
"Barkuleci i Korfuzit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Barkuleci i Korfuzit

EMRI LATINISHT

Vanellus vanellus

Emërtime të tjera
valencia e Korfuzit

Fotografia
Northern Lapwing by Andreas Trepte – Own work. Licensed under CC BY-SA 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Northern_Lapwing.jpg#/media/File:Northern_Lapwing.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/barkuleci-i-korfuzit
"Barkuleci i Korfuzit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016