Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/barkuleci
"Barkuleci," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Barkuleci

EMRI LATINISHT

Gambusia holbrooki

Emërtime të tjera
peshku i mushkonjave

Fotografia
Gambusia holbrooki 2 by etrusko25 – Gambusia holbrooki female and maleUploaded by Fredlyfish4. Licensed under CC BY-SA 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Gambusia_holbrooki_2.jpg#/media/File:Gambusia_holbrooki_2.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/barkuleci
"Barkuleci," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016