Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/barkgjera
"Barkgjera," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Barkgjera

EMRI LATINISHT

Alburnoides bipunctatus

Emërtime të tjera
gjuca e lumit, skorta me vizë, cimja

Fotografia
Ouklejka pruhovaná by Jan Doné – Vlastní fotoarchiv. Licensed under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Ouklejka_pruhovan%C3%A1.jpg#/media/File:Ouklejka_pruhovan%C3%A1.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/barkgjera
"Barkgjera," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016