Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/barishta
"Barishta," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Barishta

EMRI LATINISHT
Polygonatum multiflorum

Emërtime të tjera
poligonati mjekësor

Fotografia
Polygonatum multiflorum 001 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Polygonatum_multiflorum_001.JPG#/media/File:Polygonatum_multiflorum_001.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/barishta
"Barishta," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016