Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bariboja
"Bariboja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bariboja

EMRI LATINISHT

Turdus torquatus

Emërtime të tjera
tusha

Fotografia
Merla de pit blanc 01 (Turdus torquatus) by putneymark – http://www.flickr.com/photos/putneymark/558017605/. Licensed under CC BY-SA 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Merla_de_pit_blanc_01_(Turdus_torquatus).jpg#/media/File:Merla_de_pit_blanc_01_(Turdus_torquatus).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bariboja
"Bariboja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016