Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bari-mij%c3%abflet%c3%absh
"Bari mijëfletësh," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bari mijëfletësh

EMRI LATINISHT
Achillea millefolium

Emërtime të tjera
bar i pezmit, mijëgjethësja, bar noxël,ermenë, bishtamith

Fotografia
Achillea millefolium flowers by No machine-readable author provided. Lorenzarius assumed (based on copyright claims). – No machine-readable source provided. Own work assumed (based on copyright claims).. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Achillea_millefolium_flowers.jpg#/media/File:Achillea_millefolium_flowers.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bari-mij%c3%abflet%c3%absh
"Bari mijëfletësh," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016