Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bari-kinez
"Bari kinez," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bari kinez

EMRI LATINISHT
Boehmeria nivea

Emërtime të tjera

Fotografia
P-fortunei bit Ramie by ふうけ – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:P-fortunei_bit_Ramie.jpg#/media/File:P-fortunei_bit_Ramie.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bari-kinez
"Bari kinez," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016