Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/barburiqi-tentakul%c3%abgjat%c3%ab
"Barburiqi tentakulëgjatë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Barburiqi tentakulëgjatë

EMRI LATINISHT

Parablennius tentacularis

Emërtime të tjera

Fotografia
Parablennius tentacularis 22-07-05 2 by Etrusko25 – Own work. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Parablennius_tentacularis_22-07-05_2.jpg#/media/File:Parablennius_tentacularis_22-07-05_2.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/barburiqi-tentakul%c3%abgjat%c3%ab
"Barburiqi tentakulëgjatë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016