Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/barburiqi-me-kresht%c3%ab
"Barburiqi me kreshtë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Barburiqi me kreshtë

EMRI LATINISHT

Scartella cristata

Emërtime të tjera

Fotografia
Scartella cristata 25-09-07 DSCF1035 by Etrusko25 – Own work. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Scartella_cristata_25-09-07_DSCF1035.jpg#/media/File:Scartella_cristata_25-09-07_DSCF1035.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/barburiqi-me-kresht%c3%ab
"Barburiqi me kreshtë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016