Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/barburiqi-i-ndryshk%c3%abt
"Barburiqi i ndryshkët," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Barburiqi i ndryshkët

EMRI LATINISHT

Parablennius sanguinolentus

Emërtime të tjera

Fotografia
Parablennius sanguinolentus 30-07-07 by Etrusko25 – Own work. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Parablennius_sanguinolentus_30-07-07.jpg#/media/File:Parablennius_sanguinolentus_30-07-07.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/barburiqi-i-ndryshk%c3%abt
"Barburiqi i ndryshkët," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016