Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/barburiqi-i-detit
"Barburiqi i detit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Barburiqi i detit

EMRI LATINISHT

Blennius ocellaris

Emërtime të tjera
barburiqi flutur

Fotografia
Blennius ocellaris Messina by Etrusko25 – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Blennius_ocellaris_Messina.jpg#/media/File:Blennius_ocellaris_Messina.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/barburiqi-i-detit
"Barburiqi i detit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016