Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/barburiqi-gjarp%c3%abr
"Barburiqi gjarpër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Barburiqi gjarpër

EMRI LATINISHT

Ophidion barbatum

Emërtime të tjera
mjekërori

Fotografia
Ophidion barbatum (Stefano Guerrieri) 1 by Etrusko25 – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Ophidion_barbatum_(Stefano_Guerrieri)_1.jpg#/media/File:Ophidion_barbatum_(Stefano_Guerrieri)_1.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/barburiqi-gjarp%c3%abr
"Barburiqi gjarpër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016