Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/barburiqi
"Barburiqi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Barburiqi

EMRI LATINISHT

Salaria fluviatilis

Emërtime të tjera
barburiqi i lumit, barboriqi

Fotografia
Basel Zoo Salaria fluviatilis 28102013 1 by Vassil – Own work. Licensed under CC0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Basel_Zoo_Salaria_fluviatilis_28102013_1.jpg#/media/File:Basel_Zoo_Salaria_fluviatilis_28102013_1.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/barburiqi
"Barburiqi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016